skip to Main Content

Theetuin

U kunt bij ons ook van een high tea genieten met heerlijke hapjes, zowel zoet als hartig, lekkere snoeperijen en verschillende smaken thee. Alles wordt zoveel mogelijk vers gemaakt. Hiervoor dient u wel 3 dagen van te voren te reserveren en met minimaal 4 personen te zijn.

Een gezellig uitje met vriendinnen, zussen, familiedag, de damesvereniging of heeft u een vrijgezellenfeestje, ook dat is mogelijk bij ons in de Theetuin. Denk aan o.a. Koffie met gebak, drankje met wat lekkere hapjes, lunchbuffet, pannenkoeken eten, BBQ of pizza bakken ( wat u zelf mag doen). Dit is mogelijk tot circa 20 personen. Zijn de weersomstandigheden goed dan kunt u gebruik maken van de gezellige zitjes in de Theetuin, bij mindere weersomstandigheden is er voldoende plaats op de gezellige veranda en onder de overkapping.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden in onze Theetuin, wij maken in overleg met u een offerte. U dient wel te reserveren.

Regelmatig organiseren wij een workshop van bloemschikken, of zelf pizza bakken, ook leuk om met een kinderfeestje te doen. In samenwerking met Erna van “het Strootje” is het mogelijk bij ons op locatie een workshop te organiseren.

Houd de website en Facebook in de gaten, hier zullen diverse data van workshops/activiteiten op staan waar u aan deel kan nemen.

Heeft u zelf een idee? Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn.

Back To Top