skip to Main Content

Onderstaande links zijn bedrijven in de omgeving van Nunspeet waar wij mee samenwerken. Vind u het leuk om iets actiefs te doen, of moet u iets organiseren voor een groep, kijkt u eens voor de mogelijkheden bij een van de bedrijven hieronder vermeld.

www.campingkostverloren.nl  Wij verhuren een pipowagen als B&B en het is heerlijk genieten van de rust op de camping waar ’s morgens de vogeltjes hun best doen om u wakker te fluiten.

www.hoegenfietsverhuur.nl

Gezellig op de tandem!

Wat dacht u van een onvergetelijke fietstocht samen op de tandem? Voor de allerkleinsten (vanaf ongeveer 4 jaar) hebben wij onze bekende kanariegele kindertandems te huur. Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen op de gewone tandem. Wanneer u met zijn drieën bent hebben we zelfs een kindertandem XL. Doormiddel van een goede samenwerking kunt u er een hilarisch dagje uit van maken. Kleedt u zich wel goed aan, het kan in de bossen nog koud aanvoelen in deze tijd van het jaar. Vraag naar de mogelijkheden om de fietsen te laten bezorgen bij de theetuin.

www.veluwevespatours.nl

Een mooie rit op een echte Italiaanse Vespa en daar hoort natuurlijk een overheerlijke houtoven gebakken pizza bij. Het deeg is al gemaakt maar u rolt zelf het deeg uit en belegt deze met diverse ingrediënten. Is uw pizza klaar dan mag u hem zelf in de oven bakken. ± 5 minuten wachten en uw eigen gemaakte pizza is klaar. Eet ’s makkelijk, of op zijn Italiaans Buon appetito!

www.vvvnunspeet.nl

Back To Top