skip to Main Content

Pannenkoeken

Enkele jaren geleden heb ik een cursus pannenkoeken bakken gevolgd. Het is natuurlijk mogelijk om zelf alles te ontdekken maar wat tips en trucs van een echte pannenkoekenbakker is de eerste stap al gezet. Na een lange dag van luisteren, proberen, een diploma op zak. Het pannenkoek huisje is gebouwd, borden, gaspitten en pannen gekocht, meel bij de molen gehaald en oefenen. U hoeft niet te reserveren maar als u met een grote groep komt is dit wel fijn zodat ik rekening met de inkoop en personeel kan houden. Wij maken ter plekke vers beslag en u heeft keuze uit diverse hartige of een zoete pannenkoek. Suiker en stroop staan natuurlijk altijd op tafel.

Pizza

Bij ons is het mogelijk een heerlijke pizza uit de houtoven te komen eten, deze wordt belegd met diverse verse ingrediënten. Het is ook mogelijk uw pizza zelf te bakken, vertel het ons en wij helpen u hier graag bij. Als afsluiter een kopje koffie, thee of een ijscoupe.

Wij stoken de pizza oven op met hout tot een temperatuur van ongeveer 350 graden, ondertussen snijden wij alle verse ingrediënten zodat u alleen maar het deeg hoeft uit te rollen en beleggen met wat u lekker vind. De pizza wordt in de oven geschoven en steeds rond gedraaid zodat het aan alle kanten mooi bruin en knapperig is.

Bij minimaal 6 personen steken wij de oven aan. Komt u met minder dan hangen wij een briefje op voor de camping gasten en kunnen ze ook inschrijven . Het bakken is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag en moet minimaal 2 van te voren worden gereserveerd i.v.m alle voorbereidingen en of er plaats beschikbaar is.  info@fridastheetuin.nl

Back To Top